| Temni svet | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Tshukihime Admin
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 24. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 10:10 am | |
| POMALI SVITALO A JA SOM SA VRACELA DO SVOJI PRAVEJ PODOBI. kEed ma ovladala carodejka ledva ledva som sa branila abi aj moji misl neovladala tak som ju trocha potlacila a vilucila ju z meho tela a misli. ked som uz bola v normale pozrela som sa ako bich nevedela kde to som. zrazu som uvidela nejake neko a plno krve. visla som von CO SA TU DEJE???nechapavo som sa pozrela na neko-chan a potom na vlkodlaka a cloveka. | |
|
| |
Yuuki
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 24. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 10:56 am | |
| všechny ty "kamarádky" ořralu vůbec nevnímali, byli totiž také pod vlviem čarodky, svítili jim rudě oči, neměli panenky aa jediný jejich cíl byl zneškodnit ožralu XD Mezitím co "kamarádky" zabavovali ožralu XD já si tahala meče z ramen XD a připravila si svoji tyč | |
|
| |
Nernam V.I.P
Poèet pøíspìvkù : 64 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 11:25 am | |
| Boj Ts. zamířil jsem rukou k zemi, načež se odemě začala šářit kruhová plamená vlna po celé místnosti, za ní následovali ještě dlaší dvě. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:01 pm | |
| Už odproštěná z mečů sem použila takové kouzlo, které mě před ohněm uchránilo (použila sem ho i na princeznu XD) | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:11 pm | |
| Boj S úsměvem jsem udržoval kouzlo dokud jsem nespálil naprach všechno kromě té jedné Neko holky, princezny a vlkodlaka.
(Neko-chan, s tím zraněním vydržíš na živu sotva minutu, navíc máš obě ramena naprosto zničená a nemůžeš hýbat rukama) | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:18 pm | |
| (To si myslíš ty, čarodka mě suprově "vyzbrojila XD" takže jen tak nezemřu XP takovou radost ti neudělám XD)
Ranění se mi začala hojit a já si vzala do ruky tu tyč, která se mi přeměnila na kosu a zaútočila sem na ožralu XD | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:41 pm | |
| Boj Kotoulem jsem se vyhnul jejímu útoku, čímž jsem se dostal za ni a v okamžik kdy jesm začal vstávat jsem ji kopl do zadku a sebral oba své meče. | |
|
| |
Mashiro Yukihisa Moderators
Poèet pøíspìvkù : 59 Join date : 24. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:42 pm | |
| jakmile neko zautočila na ožralu nernama ja vyskočil k princezně tak abych ji mohl branit | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:53 pm | |
| pozeram nechapavo na vlkodlaka.a opitam sa ho KTO SI????CO ODOMNA CHCES??? | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:55 pm | |
| Achjo zase si zapoměla, Jsem vaše osobni straž princezno řekl a dale byl odhodlani ji branit | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 12:56 pm | |
| heeeeee aha tak to nepotrebujem...predstupila som pred vlkodlaka a smerovala k vichodu ale vichod bola obrovska diera hore. | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:01 pm | |
| ihned sem ji chytl za ruku a kdiš chtěla odejit tak sem ji to splnil a velkou rychlosti sni odtamtud vyletěl | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:06 pm | |
| ehm no tak dik povedala som a zapiskala na mojho kona ktori bol nedaleko. dufam ze ty nebude vadit ked uz pujdem. | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:11 pm | |
| Je mi to lito, Ale nenecham vas jen tak někam odjet, Pujdu zavama na konec světa ikdiš neumim litat řekl važnějšim tonem | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:15 pm | |
| ehm tak dobre povedala som mu a kun pristal vedla nas. nastupte sipovedala som mu ked som nastupila. nedaleko palaca je chajda pojdme tam neviem preco ale znejakeho duvodu viem veci ktore som nevedela napriklad o tej chajde povedala som mu . | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:22 pm | |
| vratil se do sve lidske podoby a naskočil kni | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:23 pm | |
| let k chajde povedala som konovi a leteli sme k stare chajde.
mimo hry please nehovor kto som ok. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:27 pm | |
| XP ožrala ale nekopl do zadku mě, ale už jen dým XDXD Chvíli sem se neobjevovala a čekala na nějakou dobrou příležitost k zaútočení xD | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:31 pm | |
| Boj Znuděně jsem se rozhlédl a čekal co se bude dít. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:47 pm | |
| Už sem na něj chtěla zaútočit, ale najednou se tu zase objevili ty další neko ovládaané čarodkou a já se pak zviditelnila n ěkde na zemi, a pak semnou jakoby někdo neviditelný praštil o stěnu a držel mě pod krkem XD jo a ty neko další útočili na nernama a byli mnohem ....děsivější XD | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:55 pm | |
| Boj Povzdechl jsem si a zároveň proťal první neko která se ke mě přiblížila krk, druhé jesm ledabilím pohybem ruky tu její usekl. Ostatní raději přestali na moment s útokem. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 1:59 pm | |
| To něco semnou začalo mlátit po všech stěnách a po zemi a pak mě to zase přitisklo ke stěně u jednich dveří, ze kterých vyšla ta nejzlejší a nejobávanější atd. čarodějnice, pro kterou sem pracovala. Byla zahalená v hábbitu, takže jí nebylo vidět do obličeje , no a jelikož byla tak krtuá a zlá atd. tak ji nikdo nemohl ublížit, obzvlášt, když byla ve své skrýši a znala to tam moc dobře, plus pro ni. | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 2:11 pm | |
| Boj Příchodem čarodejnice jsem se nijak nezabíval, ani jsem si jí nevšiml, já si prostě dál masakroval všechny Neko-chan, které se mi dostali pod čepele a přitom si zpíval svou oblíbenou pijíckou písničku. | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sun May 03, 2009 4:53 pm | |
| povedala som mu ked sme pristali pri jeho chajde. tak sme tu | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Temni svet | |
| |
|