| Temni svet | |
|
|
|
Autor | Zpráva |
---|
Yuuki
Poèet pøíspìvkù : 32 Join date : 24. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:32 pm | |
| Pche! Za koho mě máš? Proč bych se někoho jentak dotýkala? řekla sem a když se všichni otočili pořád sem sledovala princeznu...Takže můj cíl je přímo předemnou plus další dva škůdci, to nebude lehký jak sem si myslela XD | |
|
| |
Tshukihime Admin
Poèet pøíspìvkù : 83 Join date : 24. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:33 pm | |
| hmmmm tak viete co ked tu chcete len tak postavat ja idem prec.povedala som a sla som ku schodam. | |
|
| |
Mashiro Yukihisa Moderators
Poèet pøíspìvkù : 59 Join date : 24. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:34 pm | |
| sice jsem vlkodlak, Naštesti mě nezajimaj valky mezi vlkodlaki a upiri, A tady princezna Tshukihime uvyděl sem v ni někoho kdo se drži podobnou cestou řekl a zamračil se naněj přitom se vydal za Tshukihime | |
|
| |
Nernam V.I.P
Poèet pøíspìvkù : 64 Join date : 27. 04. 09
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:38 pm | |
| Hrad Ts. mě je to vlastně jedno zasmál jsem se Mimochodem Neko-chan, tvá touha zabíjet je až příliš jednoznačná, prosím jestli s námi chceš cestovat, chovej se slušně, jinak to bude můj meč, kdo zjizví tvůj kožíšek mrkl jsem na ni a vyrazil za ostatními. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:39 pm | |
| No dovol?! probodla sem ho pohledem a bez váhání sem jeho nabídku na cestování snima hned brala XD | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:40 pm | |
| zatim co ostatni sli za mnou ja som vilezla na zabradli a skocila dolu.o 5poschodi dolu.pri brane ma cekal kun. | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:42 pm | |
| v pohodě sem seskočil za ni a dopadl bezproblemu na zem | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:44 pm | |
| postavila som sa a utekala ku konovi a zakricala. JA UZ NEMAM CAS!!!!nasadla som na kona a sla som hladat nejaku jaskinu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:45 pm | |
| proměnil sem se v rychlosti do vlka a pěknou rychlosti ji dohaněl a pak nasledoval | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:46 pm | |
| Zmizela sem v obláčcích dýmu a objevila se na na koni za princeznou Jeď tam! ukázala sem jí prstem nějaký směr, kde úak byla jeskyně | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 4:47 pm | |
| Cesta Pfffff, to je vejška povzdechl jsem si a šel dolů po schodech. Mimochodem Neko-chan, předemnou to nemusíte ukrývat, já vás neprozradím, jen bych byl rád aby jste chápala co se stane v případě že se pokusíte narušit plnění mé dohody zarazil jsem se, protože jsem si uvědomil, že mluvím do vzduchu. Ach to mládí, nemá žádné vychování povzdechl jsem si a pomalím krokem zamířil za nimi. | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 5:13 pm | |
| ostatnich som ignorovala a kun vzletnul abi ma neprenasledovali. Chodte uz odomna mate asi 1:00 hodinu nato abi ste utekli nez sa premenim. povedala som im a letela prec | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 5:17 pm | |
| Cesta Letět, neletět, letět, neletět rozhodl jsem se a dal se do běhu. | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Thu Apr 30, 2009 5:19 pm | |
| GRRR to ne mě neuleti ikdiš nemohu letat stale mam dobry zrak a nenecham ji uletět! řekl si sam prosebe naštvanim tonem a přidal za ni ikdiš jen po zemi | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 5:41 pm | |
| Pořád sem seděla za ní a to její varování jako bych ignorovala XD A kam se jako teď chceš schovat? Říkám ti leť támhle! ukázala sem směrem k jedné velké skále, která má tajný vchod (tam totiž někdy přebývám XD) | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 6:56 pm | |
| letela som tam kde mi yuuki povedala a pristala pri skale. co ted muzu dovnutra??? | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 7:10 pm | |
| Cesta Huh, ještě že neletěj daleko usmál jsem se a přidal do kroku. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 7:22 pm | |
| Přišla sem ke skále, vytáhla svojiocelovou tyč a něco na té skále vyťukala. Najednou se předemnou na zemi otevřela mini propast Skočte do ní, lady XD řekla sem a čekala až tam skočí abych tam skočila taky a otvor rychle zavřela XD | |
|
| |
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 7:54 pm | |
| kdiš mě nahle ten zvlaštni opilec dohaněl tak sem trochu přidal heh citim ve vzduchu něco špatneho raději přidam řekl a zrichlil ještě vic | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 8:12 pm | |
| tak ok povedala som a skocila do propasty aj ked som sa trocha balaXD | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 8:19 pm | |
| Skočila sem hned za ní a ještě sem stihla propast uzavřít XD Ptom sme dopadli do nějaké chodby s mnoha dveřmi Takže, tady tě slunce nezasáhne a bezemne se nahoru taky nedostaneš ušklíbla sem se XD Za tamtěmi dveřmi je tvůj pokoj, pokud ho budeš chtít řekla sem jí XD | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 8:20 pm | |
| ehm jasne ale aj ty bud opatrnapovedala som jej a sla do izbi. | |
|
| |
Nernam V.I.P
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 8:22 pm | |
| Les Doběhl jsem k uzavřené průrvě ještě před vlkodlakem a zaklel. Svině ulevil jsem si a načež jsem se rozhlédl jestli mě někdo nepozoruje a udeřil na skálu pod sebou zaklínadlem Belialův prd (to se tak vážně jmenuje XD) Země podemnnou explodovala a zhroutila se do jeskyně. Po ní jsem seskočil já a poněkud neelegantně dopadl. Ehm, zapoměli jste na mě, tak sem si udělal vlastní dveře zasmál jsem se. | |
|
| |
Tshukihime Admin
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 8:24 pm | |
| ked som vesla do izbi zacula som ramus ale nevsimala som si ho.sadla som si do roska a bola potme abi ma niekto nevidel. | |
|
| |
Yuuki
| Předmět: Re: Temni svet Sat May 02, 2009 8:26 pm | |
| Huh?!! Co ty tady?!! nedořekla sem a ujistila že princezna je ve svém pokoji (kde je mimochodem něco jako past, princeznu tam něco chytí a odnese jí to něco k hrůzostrašné a velmi mocné čarodějnici, pro kterou pracujuXD) Být tebou tak odejdu, nevíš co tě tady čeká XD | |
|
| |
Sponsored content
| Předmět: Re: Temni svet | |
| |
|
| |
| Temni svet | |
|